Можливість використання симуляційних технологій у вивченні дитячих хвороб - Леженко, Геннадій Олександрович; Резніченко, Юрій Григорович; Самойлик, Катерина Валеріївна; Гиря, Олена Максимівна; Пашкова, А. В.; Каменщик, О. Є.; Ярцева, Марія Олександрівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Прискорення темпів розвитку сучасного суспільства міняє вимоги до викладання матеріалу викладачами та спосіб його сприйняття студентами. В теперішній час у процесі отримання освіти в медичному вузі велика увага приділяється використанню сучасних технологій навчання. Традиційно, в Україні студенти-медики використовують сучасні технології отримання знань. Для майбутніх лікарів комп’ютер та інтернет є вкрай необхідними і близькими технологіями пізнавання спеціальності.
Keywords: тези