Клінічна фармакологія - Крайдашенко, Олег Вікторович; Кремзер, Олександр Олександрович; Главацький, Олександр Миколайович; Саржевська, Анастасія Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
У посібнику відповідно до програми з клінічної фармакології розглядаються головні теоретичні питання, необхідні для вивчення дисципліни. На основі даних фармакокінетики і фармакодинаміки розглянуті принципи індивідуального підбору ліків при різних захворюваннях людини, принципи моніторингу фармакотерапії та взаємодії лікарських препаратів. Посібник містить навчальні завдання та тести для контролю засвоєння матеріалу. Призначений для студентів медичних вузів і медичних факультетів вищих навчальних закладів.