Сучасні можливості вдосконалення методик оволодіння практичними навичками на базі кафедри акушерства та гінекології - Круть, Юрій Якович; Павлюченко, Михайло Іванович; Слинько, Ольга Михайлівна; Krut, Yu. Ya.; Pavlyuchenko, M. І.; Slinko, O. M. (My University, 2016)
Впровадження нової редакції Закону "Про вищу освіту" сприяло необхідності подальших змін у системі організації навчального процесу, в тому числі і на клінічних кафедрах медичних університетів. Необхідність подальшого розвитку таких важливих для майбутнього лікаря якостей, як набуття практичних навичок та закладання основ клінічного мислення залишаються найбільш актуальними завданнями викладання на медичних факультетах. Саме тому, використання сучасних технічних засобів у навчальному процесі дозволить підвищити практичну складову у підготовці майбутніх лікарів на медичних факультетах університетів. The introduction of the new edition of the Law "On Higher Education" led to a need for further changes in the system of the educational process, including in the clinical departments of medical universities. The need for further development of such important for the future as a doctor, as the acquisition of practical skills and laying the foundations of clinical thinking remain the most urgent tasks of teaching in medical faculties. For this reason, the use of modern technology in the educational process will increase the practical component in the training of future doctors at the medical faculties of universities.
Modern methods of the possibility of improving practical skills at the department of obstetrics and gynecology