Рентгенологічні методи дослідження: [навчальний посібник] - Туманська, Наталя Валеріївна; Барська, Катерина Сергіївна; Скринченко, Світлана Василівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
У навчальному посібнику представлені історія розвитку рентгенологічногометод упроменевої діагностики, фізичні основи рентгенологічногометод удіагностики, принципи отримання зображення, показання до застосування різнихметод ик рентгенологічного дослідження, методики рентгенологічногодослідження різних органів і систем. В кінці кожного розділу пропонуються тестовіта контрольні питання. Цей навчальний посібник призначений для студентів медичних ВНЗів.