Нормальні розміри коронарних артерій та їх залежність від антропометричних даних - Никоненко, Андрій Олександрович; Макаренков, А. Л.; Подлужний, Георгій Сергійович (Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020)
Мета роботи. Проаналізувати нормальні розміри коронарних артерій (КА) та їх залежність від антропометричних даних, статі і віку у пацієнтів без кардіальної патології.
Keywords: тези доповідей