Особливості організації самостійної роботи студентів за кредитно-модульною системою при вивченні фармакогнозії - Одинцова, Віра Миколаївна; Денисенко, Ольга Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Висвітлено проблему організації самостійної та навчально-дослідної роботи студентів фармацевтичного факультету на кафедрі фармакогнозії і ботаніки в умовах кредитно-модульної системи. Запропоновано шляхи системного та ефективного розв’язання цієї проблеми. Освещена проблема организации самостоятельной и учебно-исследовательской работы студентов фармацевтического факультета на кафедре фармакогнозии и ботаники в условиях кредитно-модульной системы. Предложены пути системного и эффективного решения этой проблемы. The article highlights the problem of organization of student’s individual and research work at the Faculty of Pharmacy at Pharmacognosy and Botany Department in the credit-module system. The authors suggest the ways of systematic and efﬁcient solution of this problem.
Keywords: кафедра фармакогнозії і ботаніки; кредитно-модульна система; принципи організації самостійної роботи; кафедра фармакогнозии и ботаники; кредитно-модульная система; принципы организации; самостоятельной работы; department of Pharmacognosy and Botany; credit module system; self work organization principles