Оптимізація практично-орієнтованого викладання пропедевтики внутрішньої медицини іноземним студентам з англомовною формою навчання - Сиволап, Віталій Вікторович; Лихасенко, Іветта Валеріївна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Оволодіння практичними навичками на кафедрі пропедевтики внутрішніх хвороб є пріоритетним напрямком підготовки майбутніх лікарів [1].
Keywords: тези