Vector-borne infectious diseases - Ryabokon, E. V.; Onishchenko, T. E.; Furyk, E. A.; Mashko, O. P.; Pavlenova, O. Yu.; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Фурик, Олена Олександрівна; Машко, Оксана Павлівна; Павленова, Оксана Юріївна (Zaporozhyan state medical university, 2016)
Складено відповідно з навчальної дисципліни «Інфекційні хвороби». Призначено для студентів V курсу медичного факультету ЗДМУ.