Препарати звіробою на фармацевтичному ринку України - Малюгіна, Олена Олександрівна; Смойловська, Галина Павлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою нашого дослідження був аналіз асортименту лікарських засобів (ЛЗ), що містять звіробій, представлених на фармацевтичному ринку України та їх доступність для пацієнта.
Keywords: тези доповідей