Щодо особливостей перебігу анемій у недоношених дітей при катамнестичному спостереженні - Гиря, Олена Максимівна; Лебединець, Олександра Миколаївна; Крайнова, А. В. (My University, 2022)
Система катамнестичного спостереження за передчасно народженими дітьми в Україні створена з метою своєчасного виявлення та корекції патології в цій групі дітей. Анемії широко розповсюджені серед передчасно народжених дітей, потребують своєчасної корекції та вирішення питання тривалості спостереження для запобігання негативного впливу анемії та дефіциту заліза на розвиток дитини. Мета. Простежити особливості перебігу анемій у передчасно народжених дітей при катамнестичному спостереженні.
Keywords: тези доповідей