Діагностичні властивості біомаркерів ММР8 та остеопонтину у онкохворих зі стоматопатологією на фоні хімієтерапевтичного лікування у прифронтовій зоні - Філон, Андрій Миколайович (My University, 2024)
Мета дослідження. Вивчення динаміки концентрації MMP8, остеопонтину, іонів Ca2+, а також рівень pH у пацієнток із раком молочної залози на фоні проведення хімієтерапії та специфічного стоматологічного лікування, що вимушено лікуються в установах зони проведення бойових дій.
Keywords: тези доповідей