Досвід застосування дистанційної форми навчання біологічної хімії в умовах війни - Крісанова, Наталія Вікторівна; Іванченко, Дмитро Григорович; Рудько, Наталія Петрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Ось вже майже чотири роки, як у медичній освіті продовжує панувати дистанційна форма навчання. Викладачі кафедри біохімії можуть робити перші узагальнення та висновки про те, що змінилося за ці роки у навчальному процесі?