Епідемічний нагляд за випадками гострого в’ялого паралічу у дітей в Запорізькій області за період повномасштабного вторгнення 2022-2023 - Новікова, Т. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: визначити складнощі, якість та ефективність нагляду за ГВП в умовах війни.
Keywords: тези доповідей