Досвід організації навчального процесу з англомовними студентами на кафедрі інфекційних хвороб - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Мельник, Іван Володимирович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Тихоновський, Олександр Володимирович; Фурик, Олена Олександрівна; Ушеніна, Людмила Олександрівна; Машко, Оксана Павлівна; Ізбицький, Володимир Вікторович; Онищенко, Т. Е.; Мельник, И. В.; Рябоконь, Е. В.; Тихоновский, А. В.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Узагальнено досвід викладання інфекційних хвороб англомовним студентам, зроблено спробу розробки рекомендацій з організації процесу навчання за фахом. Обобщен опыт преподавания инфекционных болезней англоязычным студентам на кафедре инфекционных болезней, сделана попытка разработки рекомендаций по организации учебного процесса. The experience of English speaking students teaching the infectious diseases was summarized, an attempt to establish the recommendation of the organization of the learning process in the specialty was made.
Опыт организации учебного процесса с англоязычными студентами на кафедре инфекционных болезней
Experience of English students education on the departament of infectious diseases
Keywords: англомовні студенти; навчальний процес; англоязычные студенты; учебный процесс; foreign students; education