Значення нейромедіаторів для фізіотерапії - Полторацька, Д. Р. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Вивчити вплив нейромедіаторів на ефективність фізіотерапії та їх роль у модуляції нервово-мʼязової функції з метою оптимізації терапевтичних стратегій.
Keywords: тези доповідей