Место тиотриазолина в галерее современных метаболитотропных лекарственных средств - Беленичев, И. Ф.; Визир, В. А.; Мамчур, В. И.; Курята, А. В.; Бєленічев, Ігор Федорович; Візір, Вадим Анатолійович; Мамчур, В. Й.; Курята, О. В.; Bielenichev, I. F.; Vizir, V. A.; Mamchur, V. Yo.; Kuriata, O. V. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Цель работы – на основании анализа результатов экспериментальных и клинических исследований раскрыть фармакологическую характеристику тиотриазолина, показать особенности его терапевтического действия и преимущества перед другими метаболитотропными кардиопротекторами. Мета роботи – на підставі аналізу результатів експериментальних і клінічних досліджень розкрити фармакологічну характеристику тіотриазоліну, показати особливості його терапевтичної дії та переваги перед іншими метаболітотропними кардіопротекторами. We want to show pharmacological characterization of Tiotriazoline, based on results of tentative analysis and clinical research, also features of its therapeutic action and advantage over another metabolitotropic cardio protectors.
Місце тіотриазоліну в галереї сучасних метаболітотропних лікарських засобів
Place of tiotriazoline in the gallery of modern metabolitotropic medicines
Keywords: тиотриазолин; фармакодинамика; кардиотонические свойства; клиническая эффективность; тіотриазолін; фармакодинаміка; кардіотонічні засоби; клінічна ефективність; thiotriazolin; pharmacodynamics; harmlessness; cardioprotonic agents; clinical effictiveness