Інноваційні технології у сфері фізичної культури і спорту - Перегінець, М. М.; Черненко, Олена Євгенівна (My University, 2025)
Зараз спостерігається стрімкий розвиток сучасних інноваційних технологій в різних галузях життя людини. Фізична культура, спорт, фізична терапія, освіта не є винятком.