Ожиріння та захворювання передміхурової залози: сучасний погляд на проблему - Бушман, Вікторія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: є дослідження широкого розповсюдження захворювань передміхурової залози, яке викликає збільшену увагу до проблем функціональних змін чоловічої статевої системи, а саме впливу ожиріння.
Keywords: тези доповідей