Методичні аспекти розробки online-курсу з гістології для підготовки до тестового контролю крок б студентів, що навчаються за освітньою програмою «лабораторна діагностика» - Попко, Світлана Сергіївна; Попко, С. С. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Головною метою курсу з гістології, цитології та ембріології є вивчення мікроскопічної та ультрамікроскопічної будови структур людського організму, їх розвитку і змін у різноманітних умовах життєдіяльності. Метою роботи є викладення методики розробки online-курсу з гістології для підготовки студентів до тестового контролю Крок Б.
Keywords: online-курс; гістологія; ситуаційна задача; тези