Гостра променева хвороба - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Гончаров, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначений для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».