Відкрий Україну - Давидова, Ірина Валентинівна; Гроссу, Наталія Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник з курсу «Країнознавство» створено авторами відповідно до вимог чинної програми з дисципліни «Країнознавство». Цей посібник призначено для формування соціокультурної та комунікативної компетенцій у іноземних студентів довузівського етапу навчання на базі краєзнавчого навчального текстового матеріалу та художньо-публіцистичного дискурсу. Він містить завдання різних видів: лексико-граматичні, мовленнєві, комунікативні, які формують та розвивають мовні знання, навички та вміння у іноземних студентів з усіх видів мовленнєвої діяльності. Структура кожного заняття включає не тільки завдання, а й довідниковий матеріал з ключами, які дають змогу одразу здійснити перевірку.
Гроссу Наталія Валентинівна: ORCID - 0000-0002-4290-381X; Давидова Ірина Валентинівна: ORCID - 0000-0001-8320-89-71
Keywords: країнознавство; українська мова