Оцінка вмісту кальцитоніну та періостину в сироватці крові у дітей, хворих на цукровий діабет 1 типу, в залежності від рівня глікемічного контролю - Сивогривова, Катерина Богданівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи: дослідити вміст кальцитоніну та періостину як біомаркерів кісткового метаболізму у дітей, хворих на ЦД 1, в залежності від стану глікемічного контролю.
Keywords: тези доповідей