Визначення ринку лікарських засобів України з групи протиепілептичних препаратів - Данильченко, А. О.; Німенко, Ганна Романівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. Незалежно від етнічних та географічних ознак епілепсія зустрічається у 1-2% людей. Приблизно у 5% людей протягом життя має місце хоча б один епілептичний напад. Одним з найбільш розповсюджених протиепілептичних препаратів є карбамазепін. Мета дослідження. Проведення маркетингових досліджень групи протиепілептичних лікарських засобів, що представлені на ринку України. Матеріал і методи. Аналіз ринку України згідно з даними Державного реєстру лікарських засобів України (на 20.09.2018 р.) був проведений для засобів які впливають на центральну нервову систему, а саме, протиепілептичні лікарські засоби. Ця група налічує 64 препарати різноманітних виробників під різними торговими марками.
Keywords: тези доповідей