Вплив військових дій на репродуктивний потенціал чоловіків Запорізької області - Моргунцов, В. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідженя: провести аналіз наслідків військових дій на території України, щодо репродуктивного здоров’я чоловіків репродуктивного віку вимушено переселених з тимчасово окупованих територій та які знаходяться у зоні бойових дій Запорізької області до обласного центру (м. Запоріжжя) та чинники, що на це впливають.
Keywords: тези доповідей