Стан здоров‛я працюючого населення Запорізької області на 2010 рік - Шаравара, Лариса Павлівна; Sharavara, L. P.; Шаравара, Л. П. (ДонНМУ, 2012)
Проведено аналіз 513 випадків професійних захворювань за період з 2001 по 2010 рік у робітників основних галузей промисловості Запорізької області. Вивчено структуру професійної патології відповідно нозологічних форм, динаміку рівня професійної патології за 10 років та поширеності у різних галузях промисловості. The analysis of incidents of occupational diseases in workers of main branches of industry of Zaporizhzhya region has been carried out during the period from 2001 to 2010. The study of the structure of occupational diseases in the nosological forms, the dynamics of the level occuhational pathology during last 10 years and its distribution in branches of industry. Проведен анализ 513 случав профессиональных заболеваний за период с 2001 по 2010 года у рабочих основных отраслей промышленности Запорожской области. Изучена структура профессиональной заболеваемости по нозологическим формам, динамика уровня профессиональной патологии за 10 лет и распространенности по отраслям промышленности.
The health condition of working population in Zaporozhye region in 2010
Состояние здоровья работающего населения Запорожской области на 2010 год
Keywords: професійна патологія; шкідливі виробничі чинники; умови праці; occupational pathology; harmful occupational factors; work conditions