Англійська мова: метод. посіб. для викладачів для проведення практ. занять з дисципліни “Іноземна мова” (Спец. 226: «Фармація, промислова фармація», «Технології парфумерно-косметичних засобів») - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Жаворонкова, Вікторія Василівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Методичний посібник для викладачів складений на підставі існуючих вимог, поставлених вищою школою до викладання іноземної мови у медичних ВНЗ і відповідають типовій навчальній програмі з англійської мови для вищих медичних закладів освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації складеній на кафедрі іноземних мов Національного фармацевтичного університету (м. Київ) для спеціальності «Фармація, промислова фармація» відповідно до освітньо– кваліфікаційних характеристик та освітньо-професійних програм затверджених МОН України. Програму обговорено на XIII Всеукраїнській науково- практичній конференції з міжнародною участю «Актуальні питання якості медичної освіти» (12 – 13 травня 2016 року, м. Тернопіль) та примірного навчального плану підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 «Охорона здоров’я» у вищих навчальних закладах МОЗ України за спеціальністю 226 «Фармація» кваліфікації освітньої «Магістр фармації», затвердженого 26.07.2016 в. о. Міністра охорони здоров’я В. Шафранським. Посібник призначений для викладачів при підготовці до практичних занять з іноземної мови (I, II семестр) студентам I курсу фармацевтичних факультетів спеціальності: 226 – освітня програма Фармація, промислова фармація та освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів. Посібник для викладачів складений згідно навчальної програми з англійської мови, яка на першому курсі містить вивчення 2 модулів «Фармацевтична освіта» та «Фармацевтична термінологія», які поділяються на 8 змістових модулів.