Ангіолін – засіб з ендотеоіопротекторними та протиішемічними властивостями - Нагорна, О. О.; Бєленічев, Ігор Федорович; Горчакова, Н. О.; Мазур, Іван Антонович; Кучеренко, Людмила Іванівна; Чекман, І. С. (Х. : НФаУ, 2017)
Дисфункція ендотелію є важливою патогенетичною ланкою серцево-судинних захворювань, таких як ішемічна хвороба серця, серцева недостатність, артеріальна гіпертензія та інші. Тому пошук ендотеліопро-текторів с протиішемічними властивостями є актуальним завданням. Ви-значенні ендотеліопротективні властивості Ангіоліну.