Педіатрія. Збірник ситуаційних задач для підготовки до Державних іспитів з дитячих хвороб з дитячими інфекційними хворобами та дитячою фтизіатрією - Леженко, Геннадій Олександрович; Резніченко, Юрій Григорович; Пашкова, Олена Єгорівна; Гиря, Олена Максимівна; Каменщик, Андрій Володимирович; Врублевська, Світлана Володимирівна; Лебединець, Олександра Миколаївна; Гладун, Катерина Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
В збірнику представлені ситуаційні задачі для підготовки до Державного іспиту з педіатрії, перелік питань та практичних навичок, що перевіряються під час проведення Державного іспиту. Для студентів VI курсу медичного факультету, що навчаються за фахом «педіатрія», «лікувальна справа».