Сучасні аспекти ведення пацієнтів із цереброваскулярними захворюваннями в практиці сімейного лікаря : навч. посіб. до практ. занять та сам. роботи студ. VI курсу мед. ф-ту - Грицай, Ганна Володимирівна; Михайловська, Наталія Сергіївна; Фуштей, Іван Михайлович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів VI курсу спеціальності «Медицина», «Педіатрія» складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина». У навчальному посібнику висвітлено сучасні аспекти діяльності сімейного лікаря при різних цереброваскулярних захворюваннях. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами під час підготовки до практичних занять з відповідних тем