Фотодерматозы (клиническая лекция) - Федотов, В. П.; Федотов, Валерій Павлович; Fedotov, V. P. (My University, 2015)
На основе многолетних личных исследований и критического анализа значительно числа источников литературы, автором доступно, целостно и методично изложен такой сложный и недостаточно разобранный вопрос, как проблема фотодерматозов. На основі багаторічних особистих досліджень і критичного аналізу значного числа джерел літератури, автором доступно, цілісно і методично викладено таке складне і недостатньо розібране питання, як проблема фотодерматозів. On basis of the personal research of many years and critical analysis of a significant number of literary sources, the author popularly, completely and methodically set forth such a complex and insufficiently unvestigated issue as the problem of photodermatoses.
Фотодерматози (клінічна лекція)
Photodermatoses (a clinical lecture)
Keywords: фотодерматозы; клинические проявления; лечение; фотодерматози; клінічні прояви; лікування; photodermatoses; clinical manifestations; treatment